AfterDawn logo

MSI julkisti ensimmäiset SSD-asemansa

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

MSI:n huhuttiin vastikään tuovan markkinoille omia SSD-asemiaan, ja nyt huhut ovat osoittautuneet todeksi, MSI:n julkistaessa Reflex-sarjan SSD-asemat.

MSI Reflex-sarjan SSD:t käyttävät SandForce SF-2281 -kontrolleria, ja niitä on saatavilla 60, 120 ja 240 Gt kokoluokissa. Nopeudeksi ilmoitetaan nopeimmassa mallissa 560 Mt/s luku ja 525 Mt/s kirjoitus. Asemat käyttävät SATA 6Gbps -liitäntää ja niiden mukana toimitetaan 3,5" sovitin.

MSI Europe on kuitenkin ehtinyt jo kertoa TechPowerUP-sivustolle, ettei MSI aio toistaiseksi julkaista asemia Euroopan markkinoille, vaan niitä myydään rajoitetusti suurempien asiakasyritysten pyyntöjen mukaan.

1 KOMMENTTI

xxwavx1121/1

Kyllähän tuollaisia nopeuksia on kiva julkaista, mutta aina jää se tärkein kertomatta, hinta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT