AfterDawn logo

Valven työilmoitus vahvistaa suunnitelmat Steam-laitteesta

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Aiemmat huhut Valven omasta laitteesta ovat saaneet aimo annoksen uskottavuutta, kun yhtiö on julkaissut työilmoituksen, jossa haetaan elektroniikkaan erikoistunutta insinööriä. Ilmoitus ei kuitenkaan paljasta tarkempia yksityiskohtia laitteesta.

Työilmoituksen sanamuodot eivät juuri jätä epäilyksen sijaa Valven ryhtymisestä myös laitevalmistajaksi. "Valve on vuosia kehittänyt sovelluksia ja keskittynyt hyvän pelikokemuksen luomiseen. Nyt olemme kehittämässä laitteistoa, joka entisestään parantaa pelikokemusta ja nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana sen toteuttamisessa", Valven ilmoituksessa pohjustetaan työnkuvaa.

Vaikka ilmoitus ei mene laitteen osalta yksityiskohtiin, ilmoitus antaa ymmärtää jotain suurempaa olevan kyseessä. "Tässä ei ole kyse mistään hiirten ja peliohjainten kehittelystä, haluamme sinut mukaan kehittämään kokonaan uudenlaista pelikokemusta".


Alkuperäisten maaliskuun alussa netissä levinneiden huhujen mukaan Valve kehittää Steam Box -nimikkeellä kulkevaa laitetta, joka olisi tiukasti integroitu yhtiön pelikauppaan. Laitteen sisuksista kerrotaan löytyvän Core i7 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia sekä Nvidian näytönohjain.

3 KOMMENTTIA

Ranvier1/3

Tämä nyt ei vahvista vielä mitään, sillä koko ajanhan siellä Valvella kehitellään ja testataan kaikenlaista.

Andy19932/3

Eikös tämä konsoli väite ole jo kumottu? Ainakin tietokone.fi sivustolla oli uutinen "Steamiltä ei tule pelikonsolia". Myös Dome uutisoi Valve konsolin olleen vain Valven oma testaus konsoli.

Ranvier3/3

http://kotaku.com/5901956/valve-is-work...dium=socialflow

Eli tuo työpaikkailmoitus liittyy tuohon wearable computing -projektiin. Tuolla Kotakun uutisessa on linkki Michael Abrashin blogikirjoitukseen. Kannattaa käydä lukemassa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT