AfterDawn logo

MSI Afterburner päivittyi - tuki Radeon HD 7900 -sarjalle

Panu Roivas Panu Roivas

Ylikellotukseen ja videonkaappaukseen erikoistunut MSI Afterburner -sovellus on päivittynyt 2.2.0 Beta 10 -versioon, joka tuo muun muassa tuen AMD:n Radeon HD 7900 -sarjn näytönohjaimille.

MSI Afterburnerin uusin versio tukee myös Tahiti-piirillisten näytönohjaimien jännitteen ohjelmistopohjaista korottamista. Guru3D-sivusto on jo ehtinyt kellottamaan Radeon HD 7970:n 1278 MHz kellotaajuudelle 1,3V käyttöjännitteellä (vakiojännite 1,16V).

Myös mukana tuleva MSI On-Screen Display server on päivitetty, ja se lisää tuen FPS:n rajoittamiselle pelatessa sekä videonkaappauksen aikana. FPS:n rajoitus voi auttaa vähentämään mikro-stutterointia ja tasoittaa videonkaappausta.


Täysi lista MSI Afterburner 2.2.0 Beta 10:n muutoksista ja latauslinkki löytyvät Guru3D:n sivuilta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT