AfterDawn logo

Uusimmat PC-artikkelit: suorittimia, näytönohjaimia ja PC-kasausta

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Viimeisen reilun viikon aikana suomenkielisen Tom's Hardwaren artikkelivalikoima on kasvanut jälleen viidellä uudella artikkelilla. Viimeisimmissä artikkeleissa käsitellään muun muassa AMD Phenom II X6- sekä Pentium 4 ja Atom-suorittimia, Nvidia GeForce GTX 465 -näytönohjainta, SLI-skaalausta ja tietokoneen kasausta.

AMD Phenom II X6 1090T ja 890FX: Terve vaan Leo

Nimensä mukaan artikkeli käsittelee AMD Phenom II X6 1090T -suoritinta ja 890FX-piirisarjaa. Kuusiytiminen suoritin pistetään testiin niin samanhintaisia suorittimia kuin yli tuhannen dollarin huippumallia vastaan. Tuttuun tapaan artikkeli antaa paljon taustatietoa teknologioista, kertoo testitulokset useilla ohjelmilla ja peleillä ja mahtuupa mukaan tehonkulutuksen mittaustakin.,

Nvidia GeForce GTX 465 1 GB arvostelu: Zotac laittoi Fermin dieetille


Tom's Hardware arvostelee tässä artikkelissa Nvidian GeForce GTX 465 -näytönohjaimen, joka perustuu huippumalleista tuttuun GF100-grafiikkaprosessoriin. Tuoko GF100 vajaan 300 dollarin näytönohjaimeen potkua, joka siivittää sen luokkavoittoon vai jättääkö rajoitettu grafiikkaprosessori näytönohjaimen kilpailijoiden varjoon?

Intel Pentium 4 Vs. Atom: Sukupolvien taistelu

Artikkelissa katsastetaan millainen kuilu (jos minkäänlaista) on vielä useista kotikoneista löytyvän Pentium 4 -suorittimen ja uusien yhden ja kahden ytimen Atom-suorittimien välillä sijaitsee. Testejä tehtiin Tom's Hardwaren tapaan useilla eri sovelluksilla unohtamatta virrankulutusta ja energiatehokkuutta.

Parasta Tom’s Hardwaressa: Kuinka PC rakennetaan?

Kuten artikkelin nimessä kerrotaan, kyse on tietokoneen rakentamisesta. Erittäin kattava opas helpottaa erityisesti uusia koneenkasaajia, mutta tarpeellista tietoa löytyy myös kokeneemmille kasaajille. Artikkelissa käsitellään komponenttejen valintaa useista eri näkökulmista ja luonnollisesti mukana ovat myös tarkat ohjeet komponenttien asennukseen ja kytkemiseen.

PCI Express- ja SLI-skaalaus: montako kaistaa on tarpeeksi?

Tässä artikkelissa syyniin laitetaan PCIe- ja SLI-skaalaukset. Testeissä käydään läpi eri kaistakonfiguraatioita käyttäen useita sovelluksia ja pelejä, useilla eri asetuksilla. Mukana on sekä tarkkoja testituloksia että huomioita tekniikoiden hyvistä ja huonoista puolista.

1 KOMMENTTI

Insomniu1/1

Kiitos.

Sana tarkasti tuli luettua tuo skaalaus artikkeli.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT