AfterDawn logo

OpenOffice.orgin uusi 3.2-versio ladattavissa

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Suosittu toimisto-ohjelmisto OpenOffice.org (OOo) on päivittynyt uuteen versioon. Uusi, vakaa 3.2-versio tuo mukanaan liudan uudistuksia jokaiseen mukana tulevaan ohjelmaan. Ilmainen OpenOffice.org on Microsoft Officen yksi tärkeimmistä kilpailijoista, josta löytyvät niin ikään sovellukset tekstinkäsittelyyn, taulukkolaskentaan ja esitysgrafiikkaan. Se tukee myös kaikkia tärkeimpiä Word, Excel ja PowerPoint -formaatteja.

Uuden 3.2 version tärkeimpiin uudistuksiin kuuluvat käynnistyksen merkittävä nopeutuminen, tuki Open Document Format (ODF) -standardille, paranneltu tiedostotuki sekä tuki PostScript-pohjaisille OpenType-fonteille. Näiden lisäksi jokaiseen erillissovellukseen on tehty mittava määrä korjauksia ja lisätty uusia ominaisuuksia. Tarkemman listan uudistuksista näet OpenOffice.orgin sivustolta.

Toistaiseksi OpenOffice.orgista on ladattavissa vain englanninkieliset versiot. Suomenkieliset versiot tulevat ladattaviksi Download.fi-sivustolle heti julkaisun jälkeen.


Lataa OpenOffice.org 3.2 Windowsille
Lataa OpenOffice.org 3.2 Mac OS X:lle
Lataa OpenOffice.org 3.2 Linuxille

3 KOMMENTTIA

WumWum1/3

Ihan loistava tuote tämä 3.2:n. Sun Microsystems ei osaa kyllä tehdä OpenSolarista mutta OpenOfficen valmistuksessa ovat ihan kingejä.

Tänks!

coocie982/3

Pistämpä lataukseen. Omassa huushollissa ei olla käytettykään MS Officea sen jälkeen kun tämä löydettiin.

ArttuH5N13/3

Ihan toimiva korvike MS Officelle, hitusen ehkä raskas vain. Kevyt tietty MS Officeen verrattuna :D Mutta joo, mukavasti toimii sekä Linuxilla (Mint 8), Windows XP:llä että Windows Seiskalla. Korvasin Worksin välittömästi tällä netbookissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT