AfterDawn logo

PS3:n 2.41-firmware ulos tällä viikolla (PÄIVITETTY)

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
3 kommenttia

Sony julkaisi PlayStation 3 -pelikonsolin 2.40-versionumerolla varustetun firmware-päivityksen viime keskiviikkona, mutta päivityksessä havaittujen ongelmien takia päivitys vedettiin pian pois jakelusta.

Monen konsolit omistajat jäivätkin odottamaan uutta ongelmat korjaavaa päivitystä, jonka julkaisulle Sony ei vielä viime viikolla kertonut tarkempaa ajankohtaa. Sony aloitti kuitenkin firmware-päivityksen ongelmakohtien korjaamisen välittömästi ja ComputerAndVideoGames.com-verkkojulkaisun (CVG) saamien tietojen mukaan Sony julkaisee 2.41-versionumerolla varustetun firmware-päivityksen vielä tämän viikon aikana. Päivitys on tarkoitus julkaista viikon puolivälissä, joka tarkoittanee keskiviikkoa tai torstaita. CVG:n tietojen mukaan uusi päivitys korjaa kaikki 2.40-päivityksessä esiintyneet ongelmat.

Sony ei kuitenkaan ole vielä virallisesti vahvistanut, että uusin firmware-päivitys julkaistaan tämän viikon aikana. Todennäköisesti päivitys julkaistaan tämän viikon aikana, jotta Sony voi keskittyä täysillä ensi viikolla alkaviin E3-pelimessuihin, eikä lehdistötilaisuuksissa tarvitse täten selitellä PS3:n sekavaa firmware-tilannetta.


Päivitys:
Sony on julkaissut 2.41-firmwaren, joka korjaa aiemmat ongelmat. Sony on myös pahoillaan kaikista ongelmista, joita 2.40-firmware on mahdollisesti kuluttajille aiheuttanut.

3 KOMMENTTIA

xenico1/3

Hyvä, että tänne tulee uutisia myös "virka-ajan" ulkopuolella. :D

mijuve2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xenico:

Hyvä, että tänne tulee uutisia myös "virka-ajan" ulkopuolella. :D

Kyllä vain. :D Olin sanomassa just samaa.

camshaft63/3

Sain tämän uusimman 2.41 firmwaren asennettua ja hyvin toimii mun 40gb
mallissa,tosin ei ollut ongelmia 2.40 version kanssakaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT