AfterDawn logo

Pelifirmoilta tukea Blu-Raylle

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
4 kommenttia

Kaksi maailman suurimpiin pelitaloihin kuuluvaa yritystä, Vivendi Universal ja Electronic Arts, ovat ilmoittaneet Las Vegasissa järjestettävillä CES-messuilla tukevansa "tulevaisuuden optisista formaateista" nimenomaan Blu-Ray:ta HD-DVD:n sijaan.

Sinänsä pelitalojen päätös ei ole varsinainen yllätys, sillä huolimatta Microsoftin Xbox-konsolin kasvavasta suosiosta, on silti maailman pelikonsoleiden täysin kiistaton kuningas Sonyn Playstation-sarja, jonka seuraavan version eli PS3:n ennakoidaan käyttävän tallennusmedianaan nimenomaan Blu-Rayta, jonka kehitykseen Sony on vahvasti osallistunut yhdessä Philipsin ja Pioneerin kanssa.

Lähde: GameSpot

4 KOMMENTTIA

jmpk1/4

meneeköhän nuo miten pitkällä tulevaisuudessa, tietokonepuolella peleistä vain harvat on dvd:lläkään

ion!2/4

nii. ite en ainakaan näe järkeä maksaa dvd:stä jos peli mahtuu cd:lle tai parille saati sitten mistään kalliimmasta.

konverter4/4

No pelien koko/ pelaamisen laajuus varmasti kasvaa kun saadaan isompaa tallennus kapasiteettiä... Nykyiset dvd levyt kun tulivat myyntiin niin ne olivat jo omasta mielestä valmiiksi liian ali mitoitettuja kooltaan. Hyvä esimerkki on on audio puolen tallentavat dvd soittimet, eli et voi hyvällä kuvanlaadulla tallentaa kuin pari tuntia. Sitten tietenkin on tuo dual layer hommeli mutta sekään ei omasta mielestä riitä mihinkään.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT