Google esitteli uuden Nest-termostaatin, joka tietää kun lähdet kotoa

Google esitteli uuden Nest-termostaatin, joka tietää kun lähdet kotoa
Hakujätti Google on tänään esitellyt uuden älytermostaatin Nest-perheeseen. Uusi termostaatti sijoittuu Nestin edullisempaan päähän, mutta tarjoaa monet kalliimpien versioiden ominaisuuksista.

Uusi Nest-termostatti kantaa osuvasti nimeä Nest Thermostat ja vaikuttaa sijoittuvan kolme vuotta sitten esitellyn Nest Thermostat E:n saappaisiin. Sen hinta on tosin hieman halvempi ja designia on uudistettu.Ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattiset lämpötilan suositukset, ajastukset, lämmön automaatinen säätö yöllä ja uutena ominaisuutena Soli-teknologialla havaitaan, kun asukkaat lähtevät pois asunnosta, jolloin lämmitystä tai viilennystä voidaan hillitä automaattisesti.

Nest-termostaattien perusteena on käyttää energiaa mahdollisimman tehokkaasti, jolloin saavutetaan optimaalinen mukavuus ja pieni energialasku.

Googlen mukaan Energy Star -sertifioitu termostaatti voi pienentää lämmityskuluja 12 prosenttia ja viilennyskuluja 15 prosenttia. Laite osaa tunnistaa myös ongelmia HVAC-järjestelmissä ongelmia ja ilmoittaa siitä sovelluksen tai sähköpostin välityksellä.

Termostatti saapuu myyntiin alkun Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jossa hinta on maasta riippuen joko 130 Yhdysvaltain dollaria tai 180 Kanadan dollaria.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 12. lokakuuta, 2020 19:45
Tägit
Nest Google Nest Thermostat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud