Black Friday tarjoukset - Lista tiistain parhaista tarjouksista

Black Friday tarjoukset - Lista tiistain parhaista tarjouksista
Itse Black Friday -hetkeen on vielä muutama päivä aikaa, mutta tästä huolimatta tarjouksia on ilmaantunut hyvät määrät. Osa verkkokaupoista panostaa koko Black Friday -viikkoon isosti, osalla tarjoukset ilmaantuvat vasta perjantaina.

Tähän listaan on kerätty parhaat tarjoukset eri verkkokaupoista. Tällä hetkellä tarjouksia löytyy eniten älypuhelimista, mutta myös monia muita hyviä tarjouksia on ilmaantunut. Näihin lukeutuvat tarjoukset esimerkiksi älykelloista sekä pelikonsoleista.Mutta pitemmittä puheitta asiaan: lista Black Friday -viikon parhaista tarjouksista alkuviikosta.

Puhelimet
Kellot
Kuulokkeet ja kaiuttimet


Näytöt
Hiiret ja näppäimistöt
Konsolit
Muut
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 26. marraskuuta, 2019 14:30
Tägit
Black Friday tarjoukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud