Katsotko Yle Areenaa Playstationilla? Huonoja uutisia

Katsotko Yle Areenaa Playstationilla? Huonoja uutisia
Yle on ilmoittanut lakkauttavansa Playstation 3:lla toimivan Yle Areena -sovelluksen vuoden 2020 tammikuun lopulla.

Syynä päätökseen on yksinkertaisesti sovelluksen vähäinen käyttö. Ylen mukaan sovellusta käytetään enää noin neljällä tuhannella PS3-laitteella, joten sovelluksen tukeminen ei ole enää käyttäjämääriin nähden järkevää.
Areena-sovellus Playstation 3:lla alkaa pian kertomaan tuen loppumisesta käynnistettäessä. Sovellus katoaa pian Sonyn sovelluskaupasta ja lakkaa toimimasta lopullisesti tammikuun lopussa 2020.

Areena-sovellus jatkaa toimintaansa PS4:lla normaaliin tapaan.

Areena löytyy erillisenä sovelluksena Playstation 3, Playstation 4 -konsoleille, iOS:lle, Androidille, Apple TV:lle sekä useimpiin moderneihin älytelevisioihin (Samsung, LG, Sony, Panasonic sekä Android TV:tä käyttävät muut mallit).

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 28. lokakuuta, 2019 11:43

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat PlayStation 3 YLE YLE Areena
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud