Päivän diili: Fractalin ikkunalla varustettu tietokonekotelo alle puoleen hintaan

Päivän diili: Fractalin ikkunalla varustettu tietokonekotelo alle puoleen hintaan
Tietokonetta kasaavalle tai kenties uutta laadukasta koppaa himoitsevalle on tänään hyviä uutisia. Fractal Designin suositun Define R3 -kopan seuraaja musta Fractal Design Define R4 Black Pearl on mukavassa tarjouksessa.

Tavallisesti Hintaopas.fi-sivustolla kotelolla on hintaa 140 euron tienoilla, mutta nyt sitä saa alle 60 euron hintaan!

Varsin kiva 58% hinnan alennus paljastuu Verkkokauppa.comista ja löydät tarjouksen täältä.

Kotelosta löytyy mm. 8 kpl 3,5" kiintolevypaikkoja, etupaneelin liitännän (2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 ja ääniliitännät), sekä 2 kpl Fractal Design 140mm Silent Series R2 tuuletinta. Kotelo ei sisällä virtalähdettä.

Kotelo tukee Mini-ITX, Micro ATX ja ATX-emolevyjä. Kokoa on 232 x 464 x 523 mm ja painoa 12,3 kg.

FRACTAL DESIGN Define R4 Black PearlKirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 5. helmikuuta, 2019 21:02

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy