Säästä satoja euroja – Täältä löydät viikonlopun parhaimmat tarjoukset

Säästä satoja euroja – Täältä löydät viikonlopun parhaimmat tarjoukset
Black Fridayn jälkeen ei ole ollut tarjouksista pulaa. On ollut Cyber Mondayta, joulualea, uudenvuodenalea, tammialea ja nyt Gigantillakin on käynnissä "Gigaviikonloppu". Tämän viikonlopun kestävässä tarjouskampanjassa on tarjolla enemmän tai vähemmän houkuttelevia tarjouksia.

Uutta kannettavaa etsivälle opiskelijalle Gigaviikonloppu tarjoaa ainakin oivallisen tilaisuuden hankkia uusi läppäri koulutehtävien tekemiseen. Esimerkiksi Asuksen 13-tuumainen Zenbook on nyt 350 euron alessa ja maksaa 599 euroa. Lenovon 15,6-tuumainen Ideapad 330 on vuorostaan 400 euron alennuksessa ja maksaa 649 euroa."Gigaviikonlopusta" huolimatta tarjoustuotteet voivat irrota edullisemmin muualta. Kannattaa siis selata täältä mistä tarvitsemansa laitteen saa halvimmalla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. tammikuuta, 2019 12:08
Tägit
Päivän diili tarjoukset Gigantti
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud