PowerPoint oppii kääntämään esitystä reaaliajassa

PowerPoint oppii kääntämään esitystä reaaliajassa
Ensi vuoden aikana PowerPoint päivittyy muutenkin kuin vain ikoninsa osalta. Microsoft aikoo nimittäin lisätä PowerPointiin tuen reaaliaikaiselle tekstitykselle.

Toiminto mahdollistaa käytännössä PowerPoint-esityksen puheen reaaliaikaisen tekstityksen esityksen alareunaan. Lisäksi teksityksen voi kääntää haluamalleen kielelle, jolloin yleisö pääsee esityksestä jyvälle vaikkei osaisikaan esitelmöijän käyttämää kieltä. Reaaliaikainen tekstitys on tulossa myös Skype-puheluihin.Ominaisuus tulee saataville jo tammikuussa 2019. Toiminto löytyy Windowsin ja Macin PowerPointista sekä ohjelman pilviversiosta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. joulukuuta, 2018 10:20
Tägit
Microsoft PowerPoint Microsoft Microsoft Office 2019 Microsoft Office 365
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy