Apple laajenee uusille vesille – Hankki oikeudet kahteen elokuvaan

Apple laajenee uusille vesille – Hankki oikeudet kahteen elokuvaan
Applen videotuotantodivisioona on ensimmäistä kertaa ostanut oikeudet kahteen kokopitkään elokuvaan, uutisoi Bloomberg. Yksikköä johtavat aiemmin Sony Picturesilla johtotehtävissä työskennelleet Zack Van Amburg ja Jamie Erlicht.

Tähän mennessä Applen sisältöhankkeet ovat keskittyneet televisiosarjoihin, mutta nyt yhtiö on laajentunut elokuvatuotantojen saralle. Apple on ostanut oikeudet Oscar-palkitun elokuvastudio Cartoon Saloonin Wolfwalkers-animaatioon. Lisäksi Apple on hankkinut kansainvälisen jakeluoikeuden The Elephant Queen -nimiseen dokumenttielokuvaan.Hankittujen elokuvien perusteella Apple haluaa keskittyä koko perheelle sopiviin tuotantoihin. Apple on budjetoinut tälle vuodelle noin miljardi dollaria videotuotantoihin. Jää nähtäväksi tulevatko elokuvat koskaan elokuvateattereihin vai aikooko Apple pitää ne tiukasti omissa kanavissaan.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. syyskuuta, 2018 11:58
Tägit
elokuvateatteri elokuvat elokuvastudio elokuva suoratoisto Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud