AfterDawn logo

Googlelta mukavat ja värikkäät virtuaalilasit

AfterDawn AfterDawn

Google esitteli tämänpäiväisessä tilaisuudessa Pixel-puhelimien lisäksi myös monia muita laitteita. Näistä yksi huhutuimmista oli Daydream-virtuaalitodellisuuden mahdollistavat lasit, jotka toimivat yhteensopivien puhelinten kanssa.

Daydream View -lasit tulevat saataville kolmena eri värivaihtoehtona (alkuun vain harmaa Slate-väri) ja ne tukevat useita tulevia Daydream-valmiita Android-puhelimia ja ovat parhaimmillaan tietysti uusilla Pixel-puhelimilla. Google kertoi, että erityistä huomiota on kiinnitetty laitteen mukavuudelle, joten valmistusmateriaaleissa on käytetty mm. pehmeitä kankaita ja vaahtomuovia.

Laitteen mukana tulee myös langaton ohjain, joka tukee antureiden avulla kolmiulotteista liikkumista. Lisäksi siitä löytyy menu- ja kotinäppäimet sekä trackpad-kosketusalusta, joka on myös painettavissa.

Daydreamin ennakkotilaus alkaa Yhdysvalloissa jo tässä kuussa ja myyntiin se saapuu Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa ensi kuussa. Suomeen saapumisesta ei ole tietoa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT