AfterDawn logo

Windowsin seuraava suurempi päivitys julkaistaan heinäkuussa - samalla esitellään Windows 9 beta?

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
3 kommenttia

Mikäli tämänhetkiset huhut pitävät paikkansa, niin Microsoft esittelee Windows 8.1 Update 2 -nimellä kulkevan päivityspaketin heinäkuun puolivälissä järjestettävässä Microsoft Worldwide Partner Conferencessa. Aiheesta kirjoitti WinBeta.

Vaikka Microsoft esittelisi päivityksensä piankin, niin se ei silti tarkoita, että sen voisi kovin äkkiä ladata koneelleen. Päivityksen uskotaan olevan RTM-vaiheessa (Release to Manufacturers) jo viikon sisällä, mutta loppukäyttäjille se tulee todennäköisesti vasta aikaisintaan elokussa. Tämänhetkisten tietojen mukaan päivitys tulee maksutta jakoon Windows Updaten kautta kaikille Windows 8.1 -järjestelmille.

WZorin Twitter-viestin perusteella on myös lupa odottaa jonkinlaista pientä maistiaista seuraavasta suuremmasta Windows-versiosta, kulkekoon se nyt vaikkapa nimellä Windows 9. Siitä, kuinka paljon Microsoft mahdollisesti uudesta järjestelmästään paljastaa, ei ole tietoa.

3 KOMMENTTIA

Wimoweh1/3

Hieno homma, voisivat kuitenkin tehdä jotain W8 to W8.1 päivityksen ongelmiolle ensin.

Bodomed2/3

Hmm... Tuli hankittua ensimmäinen aito Windows kun tuossa päivitin koneen. Onhan tuo 8.1 parannusta edellisiin huimasti. Nyt kun saivat työpöytä näkymän oletuksena pöytäkoneille. Toivottavasti toi seuraava päivitys tois vähän lisää vakautta ja ehkä nopeutta hitusen. Samoin toi käynnistyvalikon tulo takaisin on iso plussa!

tikte763/3

käynnistä valikko tuleekin vasta windows 9.0 ei wp 8.1 update 2 versioon. kun yrittää myydä sen avulla uutta windowsta kun ei muuten myy.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT