AfterDawn logo

McAfeen perustaja: Kiitos Intel, maailman surkeimman ohjelman maine ei ole enää rasitteenani

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Intel päätti muuttaa kesällä 2010 ostamansa tietoturvayhtiö McAfeen nimen Intel Securityksi. Brändimuutoksella Intel yrittää ottaa pesäeroa tietoturvayhtiön perustajaan.

John McAfee kommentoi brändimuutosta BBC:lle värikkäin sanoin. "Olen ikuisesti kiitollinen Intelille, että he katkaisivat yhteyden minun ja maailman surkeimman tietokoneohjelmiston väliltä."

McAfee on saanut osakseen paljon kyseenalaista julkisuutta viime aikoina. McAfee muutti verotuksellisista syistä Belizeen, jossa hän perusti myös uudenlaisia antibiotteeja valmistavan yrityksen. Hän joutui kuitenkin ottamaan jalat alleen, kun paikallinen poliisi alkoi kuulustella McAfeeta hänen naapurinsa kuoleman takia. Guatemalassa McAfee oli viikon pidätettynä laittoman rajanylityksen vuoksi. Vaikka McAfee on kiistänyt osallisuuden naapurinsa kuolemaan, pitää paikallinen poliisi häntä edelleen epäiltynä.


McAfeen suhtautumista perustamaansa yhtiöön kuvaa hyvin hänen tekemä opetusvideo McAfee-virustorjunnan poistamisesta.

3 KOMMENTTIA

7520G1/3

Mielenkiintoinen äijä :)

Bazilli2/3

Melko väsynyttä touhua.

Perttu73/3

Jännä että tämmösiä hauskoja videoita tehdään asioista, jotka oikeasti vaivaavat ihmisiä, mutta ei niistä johon löytyy ratkaisu..

Monet varmaan olivat innoissaan tosta otsikosta ja joituivat pettymään

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT