AfterDawn logo

Huhu: Google suunnittelee edullista Android-tablettia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

AndroidAndMe-sivuston lähteiden mukaan Google suunnittelee omaa tablettia. Yhteistyökumppanina "Nexus Tabin" valmistuksessa toimii Asus.

Sivuston mukaan Google oli niin häkeltynyt Asuksen CES-messuilla esittelemästä 7-tuumaisesta ja Tegra 3:een perustuvasta MeMo 370T -tabletista, että yhtiö halusi itsekin olla mukana vastaavan tuotteen kehityksessä. Yhtiöiden tarkoituksena on keksiä millä tavalla tabletin tuotantokustannuksia saataisiin vieläkin alemmas, jotta Googlen Nexus Tabia voitaisiin myydä houkuttelevalla 199 dollarin hinnalla (Memo 370 T:n hinta 249 dollaria).

Edullisella Android 4.0 -tabletilla Google haluaa kilpailla Androidiin pohjautuvaa Kindle Firea vastaan. Google näkee Amazonin tabletin uhkana, koska siihen ei ole sisällytetty hakukoneyhtiön palveluita. Näin ollen Google ei pääse hyötymään Kindle Firen menestyksestä.

3 KOMMENTTIA

Ikke69661/3

Hauskasti puhutaan Googlesta niinkuin se olisi joku henkilö.

Anestic2/3

249 dollaria on sitten 299 tai 329 euroa... Tai hyvällä tuurilla 399 :D Miksihän ne tollasen tekisi, kun ei ole sisältöäkään oikein, mitä myydä? Sillähän tuo Fire elää... Ei silti ettei kelpaisi :) Vaikka ei tässä Samsung Galaxy Tabissa ole mitään vikaa, vaikka ikää onkin.

Anestic3/3

Doublethetrouble...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki