AfterDawn logo

3DMark 11- ja Vantage-ennätykset laitettiin uusiksi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Ennätykset on tehty rikottaviksi ja näin on asioiden laita myös 3DMark-tulosten kanssa. Tunnetut ylikellotettajat Vince Lucido (K|ngp|n) ja Illya Tsemenko (TiN) ovat laittaneet kerralla uusiksi niin 3DMark 11:n kuin 3DMark Vantagenkin ennätykset.

Ylikellotussesioiden päätteeksi taululle jäivät tulokset Vantagen osalta 79.364 ja 3DMark 11:n osalta 24.347. Aiempiin ennätyksiin tuli vastaavasti parannusta n. 1000 ja n. 3000 pistettä.

Huipputuloksiin kaksikko pääsi Evgan kaksikantaisella Classified SR-2 -emolevyllä, johon oli isketty kiinni kaksi Xeon X5690 -prosessoria. Piirisarjaa, näytönohjaimia ja prosessoreita jäähdytettiin milläpäs muullakaan kuin nestemmäisellä typellä, joka siivitti prosessoreiden kellot 5,62 gigahertsiin. TiN ja K|ngp|n käyttivät kokoonpanossa neljää Evgan GeForce GTX 580 -ohjainta, joiden grafiikkaytimet tikittivät 1190 megahertsin ja muistit 1251 megahertsin taajuudella.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki