AfterDawn logo

Uusi artikkeli: Nvidia GeForce GTX 550 Ti tuo valinnanvaraa budjettiluokkaan

Teemu Laitila Teemu Laitila

Nvidia julkaisi eilen uuden 125 - 150 dollarin hintaluokkaan suunnatun GeForce GTX 550 Ti -näytönohjaimen. Tähän mennessä ainut varteenotettava vaihtoehto budjettiluokan tehokkaammassa päässä on ollut AMD:n Radeon HD 5770, jolle Nvidialla ei ole ollut tarjota kunnollista vastinetta.

GeForce GTX 550 Ti sopii 150 dollarin suositushinnallaan tuotevalikoiman aukkoon kuin nenä päähän. Uutuusohjaimessa käytetään kierrätettyä GF116-grafiikkapiiriä, jossa hyödynnetään myös GF110- ja GF114-piireissä nähtyjä transistoritason muutoksia. Uudistettu GF116 tarjoaa erittäin tasaväkisen vastuksen hintaluokan entiselle hallitsijalle Radeon HD 5770 -mallille.

Tom's Hardwaren testissä vertaillaan GeForce GTX 550 Ti -mallin tehoja hieman kalliimpiin ja hieman halvempiin ohjaimiin. Verrokkeina saavat toimia GeForce GTS 450, pian valikoimista poistuva GeForce GTX 460 768 MB sekä tietysti suora kilpailija Radeon HD 5770. Testissä on mukana Zotacin sekä MSI:n tehdaskellotetut versiot GTX 550 Ti:stä.


Testeinä toimivat perinteiset 3D-pelit sekä testiohjelmat ja artikkelissa saadaan myös vastaus kaikkia kiinnostavaan kysymykseen: Pyöriikö Crysis 2?

Nvidia GeForce GTX 550 Ti: Valinnanvaraa budjettiluokkaan

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki