AfterDawn logo

UMG aloittaa kappaleiden myynnin verkossa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Maailman suurin levy-yhtiö, Universal Music Group, ilmoitti tänään aloittavansa musiikkikappaleiden ja kokonaisten CD-levyjen myynnin imuroitavassa muodossa verkossa. Yhtiö aikoo aloittaa myynnin 25 verkkojälleenmyyjän kautta lähiaikoina ja laittaa tarjolle noin 45,000 musiikkikappaletta.

Kappaleet on suojattu Liquid Audion tekniikalla, mutta asiakkaille annetaan täydet oikeudet polttaa imuroimiaan kappaleita audio-CD:ksi tai siirtää kappaleita Liquid Audiota tukeviin kannettaviin soittimiin.

Yksi kappale maksaa $0.99 ja kokonainen CD imuroituna tulee maksamaan $9.99. Palvelun avauksen nostattamiseksi UMG on jo ilmoittanut julkistavansa seuraavan Mariah Careyn sinkun verkossa ennenkuin se tulee myyntiin levykauppoihin.

Lähde: San Fransisco Chronicle

2 KOMMENTTIA

jylppy851/2

Tätä on odoteltukin että ne saadaan laillisiksi tätä kautta, tosin vaikka en usko tulevani käyttämään tuota mahdollisuutta, osa ihmisistä varmasti ja levy lafkoilla hetken nousut...

(vain minun mielipiteeni) ;)

69theye2/2

Enpä usko, että kyseinen firma ainakaan Suomeen mitään myy. Biisien osto on tehtävä mahdollisimman helpoksi. Hyvä ratkaisu voi olla vaikkapa juoksevan salasanan tilaaminen kännykällä tms...

Syytäähän jengi vitosia kaikenmaailman telkkari chatteihin/peleihinkin, miksei siis myös hyvin tuotettuun nettipalveluunkin?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT