AfterDawn logo

Image Entertainment julkisti Beany and Cecil DVD:n

Jari Ketola Jari Ketola

Special Edition tuotetaan Rob Clampettin, sarjan luojan, Bob Clampettin pojan valvonnassa

(Lyhennelmä yrityksen lehdistötiedotteesta)

CHATSWORTH, California.--11. elokuuta, 1999 -- Image Entertainment, Inc., pohjois-amerikkalainen DVD-elokuvien tuottaja ja levittäjä julkisti tänään Beany and Cecil Special Edition DVD:n. Levy julkaistaan 12. lokakuuta juhlistamaan Beanyn ja Cecilin 50-vuotis taiteilijajuhlaa.

DVD tulee sisältämään kolme täyspitkää jaksoa sarjasta, sekä pätkiä Time For Beanystä, suorana lähetetystä ohjelmasta, joka esitettiin viimeksi 50 vuotta sitten. Sarja voitti kolme ensimmäistä Emmy-palkintoa parhaasta lastenohjelmasta. Ohjelmaa seurasivat mm. Albert Einstein, Groucho Marx, Jimmy Stewart ja Frank Zappa. Beanyn ja Cecilin luoja, Bob Clampett, sekä esiintyjät Stan Freberg ja Walker Edmiston muistelevat noita vuosia, ja paljon muutakin commentary -raidalla.

Kaiken tämän lisäksi DVD:llä on paljon tavaraa arkistojen kätköistä, kuten "The Lost Work" -osio, joka sisältää Clampettin kehittelemiä, mutta toteutumattomia projekteja yli viideltä vuosikymmeneltä. Levyllä on myös mm. 550 still kuvaa, sekä kulissien takana kuvattua kotivideomateriaalia.


Bob Clampett's Beany and Cecil - The Special Edition DVD tulee olemaan 215 minuuttia pitkä ja sen suositusmyyntihinta tulee olemaan $29.95.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT