AfterDawn logo

Ninebotin 399 euron E2 Pro D -sähköpotkulauta yltää 35 kilometrin kantomatkaan 20 km/h ajonopeudella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lyhyen matkan liikenteeseen tuotteita valmistava Segway-Ninebot julkisti edullisempaan hintaluokkaan sopeutuvan Ninebot eKickScooter E2 Pro D:n.

Yrityksen mukaan uusi sähköpotkulauta sisältää viimeisintä teknologiaa, ja sopii kaikille kaupunkiajajille.

Segway-Ninebotin RideyLONG-teknologian ansiosta 275 Wh:n (7650 mAh) akun kantomatka on kasvanut, sillä sen toimintasäde on pisimmillään 35 km ajonopeuden ollessa 20 km/h (Standard ja Sport). Kantamaa saa pidennettyä vielä viidellä kilometrillä, jos ajaa 15 km/h nopeudella.

AfterDawn on muun muassa testannut Ninebot by Segway F25E -sähköpotkulaudan, jonka kantamus osoittautui pettymykseksi.

700 W:n takamoottori takaa tehokkaan ajon, ja suurin nousukulma on laitteelle jopa 18 %.

Uudessa laudassa on 10 tuuman tubeless-renkaat, jotka ovat yrityksen mukaan "mukavat, vakaat ja lähes huoltovapaat". E2 Pro D on varustettu älykkäällä Traction Control System (TCS) -luistonestojärjestelmällä, joka lisää pitoa liukkailla teillä ja soralla, mikä puolestaan parantaa sekä ajovakautta että ajoturvallisuutta. Kaupunkiajon turvallisuutta edistävät myös integroidut suuntavilkut, jotka varmistavat kuljettajan näkyvyyden liikenteessä.


Mies ajamassa sähköpotkulautaa, jonka suuntavilkku on päällä

Ohjaustangossa on 2,8-tuumainen näyttö, josta näkee ajaessa tietoja. Ajomatkoja, akunkestoa ja ajoasetuksia voi katsella Segway-Ninebot App 6.0 -sovelluksen kautta. E2 Pro D on yhteensopiva Applen "Find My" -toiminnon kanssa, joten KickScooter on tarvittaessa helppo löytää iPhonen, iPadin tai Macin Find-sovelluksen avulla. NFC:tä laudassa ei ole lukitusta tai avaamista varten.

Painoa laudalla on 18.8 kg ja se on saanut IPX4-luokituksen.

E2 Pro D tulee saataville vuoden 2023 lopussa ja sen hinta on 399 euroa.

Lue myös: näin valitset sähköpotkulaudan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki