Verkkokaupat kaatuivat, kun suomalaiset rynnistivät Black Friday -ostoksille

Verkkokaupat kaatuivat, kun suomalaiset rynnistivät Black Friday -ostoksille
Useat verkkokaupat olivat helisemässä eilen illalla ja viime yönä, kun suomalaiset ryntäsivät Black Friday -ostoksille. Hurjat käyttäjämäärät ovat olleet tuttuja jo aiemmiltakin vuosilta, mutta ilmeisesti tämän vuotiseen rynnistykseen ei oltu osattu varautua siitäkään huolimatta.

Gigantin verkkokauppa oli ottanut käyttöönsä Queue-it -palvelun, joka tasoitti ruuhkia pistämällä asiakkaat jonottamaan vanhaan kunnon vuoronumerotyyliin. Jonot Gigantin verkkokauppaan keskiyön maissa olivatkin tunnin luokkaa.


Lisäksi ainakin DNA:n verkkokauppa yksinkertaisesti lakkasi vastaamasta testeissämme useampaankin kertaan pahimman ruuhkan aikana.

Black Friday -tarjouksia on voimassa edelleen huikeita määriä, listasimme parhaat täällä ja lisäksi lisää löydät esimerkiksi Hintaoppaan Black Friday -sivulta.

Aivan sokkona tarjousten perässä ei kannata juosta - hintojen vertailu vanhoihin hintoihin auttaa välttämään pahimmat mokat.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 29. marraskuuta, 2019 11:50

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Suomi Black Friday Gigantti Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud