Microsoftin huikea paljastus – Uusi Xbox on jopa neljä kertaa suorituskykyisempi

Microsoftin huikea paljastus – Uusi Xbox on jopa neljä kertaa suorituskykyisempi
Aivan kuten osattiin ennakkoon odottaa, Microsoft paljasti ensimmäistä kertaa tietoja seuraavan sukupolven Xbox-pelikonsoleista eilisessä E3-esityksessään. Sony on jo aiemmin kertonut teknisiä yksityiskohtia niin sanotusta PlayStation 5:stä.

Project Scarlett -työnimellä kehitettävää konsolisukupolvea Microsoft kuvailee äärimmäisen tehokkaaksi. Suorituskyky tulee riittämään 8K-grafiikoiden piirtämiseen ja parhaimmillaan kuvataajuus nousee 120 FPS:ään. Konsoli tukee muuttuvaa virkistystaajuutta ja säteenjäljitystä. Microsoftin mukaan tuleva konsoli on jopa neljä kertaa tehokkaampi kuin nykyinen Xbox One X.
Konsolin taustalla on AMD:n Zen 2 -prosessoriarkkitehtuuri sekä uusi RDNA-grafiikka-arkkitehtuuri. Grafiikamuistin osalta Microsoft käyttää erittäin nopeaa GDDR6-muistia ja tallennusratkaisu perustuu SSD:hen. Microsoft lupasi konsolin tulevan myyntiin vuoden 2020 loppuun mennessä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. kesäkuuta, 2019 9:58
Tägit
AMD Xbox One X Xbox One S Xbox One Xbox Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud