Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate

Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate
Eilen esitellyn Xbox Game Pass PC:n lisäksi Microsoft on esitellyt Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen, jonka hankkinut pelaaja voi pelata valikoimiin kuuluvia PC- ja Xbox-pelejä niin paljon kuin vain haluaa yhtä kuukausimaksua vastaan. Ultimate-tilauksen hankkineet saavat itselleen myös Xbox Live Goldin.

Xbox Game Pass Ultimaten kuukausimaksu on liittymisen jälkeen vain 12,99 euroa, kun edellä mainittujen kolmen tilauksen yhteenlaskettu hinta erikseen hankittuna on 26,97 euroa. Ultimate siis käytännössä tarjoaa paketin puoleen hintaan. Xbox Game Pass PC kustantaa normaalisti 9,99 euroa(beta-vaiheessa mukaan pääsee eurolla ja julkaisun jälkeen tarjoushintaan 3,99 euroa).Game Pass PC sisältää noin 100 PC-peliä ja sen konsoliversio sisältää saman verran Xbox-pelejä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. kesäkuuta, 2019 17:33
Tägit
Xbox Game Pass Console Xbox Game Pass Xbox Game Pass PC Xbox Game Pass Ultimate Xbox One X Xbox Live Gold Xbox One S Xbox One Xbox LIVE Xbox
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud