Selainsodan veteraani, Opera, päivittyi uuteen versioon - tässä uudistukset

Selainsodan veteraani, Opera, päivittyi uuteen versioon - tässä uudistukset
Selainsodan veteraani, norjalainen Opera, on päivittynyt uuteen versioon. Opera 47 on tavanomaista pienempi päivitys, sillä Operakin on siirtynyt muiden selainvalmistajien tapaan nopeampaan julkaisusykliin.

Uusina ominaisuuksina Opera mainitsee selaimessaan mm. kirjanmerkkien viennin (selainten eräänlainen perusominaisuus, joka on ollut jostain syystä kateissa Operasta jo pitkään) sekä sulavamman videotoiston.

Videotoiston sulavuus pitäisi olla merkittävästi parempi etenkin Windows 7 ja macOS -koneilla. Lisäksi selaimen käyttöliittymään on tehty pieniä viilauksia, mm. sivustojen kuvakkeet ovat nyt kirkkaammat. Myös hiljattain suljettujen välilehtien valikko on kasvanut aiemmasta 10 välilehdestä 32 välilehteen.

Ohjelma on ladattavissa mm. download.fi:stä, latauslinkit alla:

Opera 47, 64-bittinen, Windowsille

Opera 47, 32-bittinen, Windowsille

Opera 47, macOS:lle


Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 11. elokuuta, 2017 10:42
Tägit
Windows tietokoneohjelmat Opera selaimet macOS
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • nwind

  Entinen norjalainen nykyinen kiinalainen...

  11.8.2017 13:05 #1

 • pentsu

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Wikipedia: Opera on norjalaisen Opera Softwaren verkkoselain. Se toimii muun muassa Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

  11.8.2017 17:24 #2

 • Mubuntus

  Taitaapi olla kiinalaisten omistuksessa, mutta Opera paranee kaiken aikaa. Uusin versio 47 on mun koneessa erittäin nopea ja toimiva.

  11.8.2017 17:57 #3

 • nwind

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Wikipedia: Opera on norjalaisen Opera Softwaren verkkoselain. Se toimii muun muassa Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Kerta uskot Wikipediaan jossa kaikki ei todellakaan ole ajantasalla monestikkaan muulla kielellä kun englannilla

  Wikipedia:
  In November, 2016, the original Norwegian owner of Opera sold the Opera name and web browser business to a Chinese consortium under the name Golden Brick Capital Private Equity Fund I Limited Partnership for $600 million.[35][36][37] An earlier deal was not approved by regulators

  http://prkl.org/ | En ole puolesta, enkä vastaan vaan pikemminkin päinvastoin.

  12.8.2017 22:14 #4

 • pentsu

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti nwind:

  Kerta uskot Wikipediaan jossa kaikki ei todellakaan ole ajantasalla monestikkaan muulla kielellä kun englannilla....
  Tiedot on ihan hyvin ajan tasalla ja kuten kuuluukin.

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Wikipedia: Opera Software ASA is a Norwegian software company, primarily known for its desktop Opera web browser. Se että yrityksen pääomistaja on Kiinalainen ei tee vielä yhtiöstä Kiinalaista.

  Vähän aihetta sivuten, MTV3:kin on suomalainen tv-kanava vaikka onkin 100%:sti ruotsalais-omistuksessa

  16.8.2017 10:47 #5

© 2018 AfterDawn Oy