AfterDawn logo

Razer BlackWidow V4 75 % -näppäimistön kytkimet ovat vaihdettavissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer julkisti kuukausi sitten BlackWidow V4- ja BlackWidow V4 X -näppäimistöt, jotka liittyivät BlackWidow V4 Pro -näppäimistön seuraan. Nyt samaan sarjaan on tuotu BlackWidow V4 75 % -malli, joka on nimensä mukaisesti 75% -kokoluokan laite.

BlackWidow V4 75 % -näppäimistössä on panostettu vahvasti kustomointiin.

Näppäimistössä on vakiona Razerin kolmannen sukupolven tuntopisteellisiä Orange-kytkimiä. Jos nämä kytkimet eivät miellytä, käyttäjä voi vaihtaa ne helposti muihin. Näppäimistö tukee sekä 3- että 5-pinnisiä kytkimiä hot-swappable -ominaisuuden myötä.

Henkilö poistamassa työkalun avulla oransseja kytkimiä Blackwidow V4 75 näppäimistöstä. Näppäimistö on mustalla hiirimatolla ja näppäimistön vierellä on oransseja ja vihreitä kytkmiä sekä muutamia mustia näppäinhattuja


Näppäimistössä on tiivisteellä varustettu FR4-levy sekä kaksi ääntä vaimentavaa vaahtomuovia. Ääntä vähentävät myös valmiiksi voidellut vakauttajat, ja piirilevyssä on valmiit reiät ruuvattavia lisävakauttajia ajatellen.

Blackwidow V4 75 näppäimistö, jonka kotelo on avattu. Sinällä näkyy olevan kaksi ääntä vaimentavaa vaahtomuovia

BlackWidow V4 75 % -näppäimistössä käytetään Doubleshot ABS -näppäinhattuja, mutta nämäkin voi halutessaan vaihtaa kytkimien MX-kiinnityksen myötä.

Razerin uusin näppäimistö tietenkin sisältää Razerin Chroma RGB -valaistuksen. Oikeasta yläkulmasta löytyy rulla ja kaksi muuta mediapainiketta. Näppäimistö käyttää langallista yhteyttä, mutta USB-C -kaapeli on irrotettavissa, joten senkin voi vaihtaa muuhun haluamaansa tarvittaessa. Mukana tulee myös magneeteilla kiinnittyvä rannetuki.

Razerin Blackwidow V4 75 näppäimistön oikeassa yläkulmassa on rulla ja kaksi muuta mediapainiketta

Mustan BlackWidow V4 75%:n hinta on 219,99 euroa ja valkoinen versio maksaa kympin enemmän.

Näppäimistö on saatavilla Razerin verkkokaupasta, mutta ainakin toistaiseksi näppäinasettelun osalta on tarjolla vain US- ja ISO-versiot.

BlackWidow V4 75% on mielenkiintoinen lisäys Razerilta ja se on saanut kehuja esimerkiksi BadSeed Techilta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki