Power alkaa ostaa ja myydä käytettyä kodinelektroniikkaa lokakuun aikana

Power alkaa ostaa ja myydä käytettyä kodinelektroniikkaa lokakuun aikana
Kodinkoneketju Power aloittaa lokakuun puolivälissä ostamaan kuluttajilta käytettyä kodinelektroniikkaa sekä kodinkoneita ja myymään niitä marraskuun aikana, kertoo Helsingin Sanomat.

Myynti ja osto koskee kaikenlaisia laitteita, kuten älypuhelimia, tietokoneita, televisioita, jääkaappeja, pesukoneita ja kuivauskaappeja.
RePOWER-palvelussa hyödynnetään hyvitysjärjestelmälaskuria. Myyntiin menevät käytetyt tuotteet tutkitaan ja kunnostetaan. Niille annetaan myös palautusoikeus sekä jopa vuoden takuu.

Käytettyjä tuotteiden myynti aloitetaan marraskuussa Power-liikkeiden sisällä olevilla erillisillä osastoilla, joissa kuluttajat pääsevät tutustumaan tuotteisiin. Ensimmäiseksi käytettyjen laitteiden kauppa aloitetaan pääkaupunkiseudulla, mutta sen kerrotaan laajenevan nopeasti valtakunnalliseksi.

RePOWER-palvelu käynnistetään samanaikaisesti Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Ruotsiin käytettyjen laitteiden kauppaa ei tule.

Power arvioi saavansa näissä kolmessa maassa sähkö- ja elektroniikkalaiteromuna (SER) kierrätettävää tavaraa yhteensä 20 000 tonnia vuodessa. Lisäksi Power arvioi saavansa käytettyjen kaupalla ja kierrätyksen aktivoimisella lisää liikevaihtoa kymmenen miljoonan euron verran ensi vuonna.


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 24. syyskuuta, 2021 11:48
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
Power kierrätys älypuhelin televisio tietokone ympäristö elektroniikka
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud