Langattomat Nokia -nappikuulokkeet esiteltiin: melunvaimennus, vedenkestävät

Langattomat Nokia -nappikuulokkeet esiteltiin: melunvaimennus, vedenkestävät
Nokian brändillä on tuotettu viime vuosina monenlaisia tuotteita. Tunnetuimpia ovat tietysti kännykät, jotka ovat suomalaisen HMD Globalin käsialaa, mutta myös televisioita ja muiat medialaitteita on nähty. Nyt julkaistiin langattomat nappikuulokkeet.

Yksi Nokian brändin lisensoineista yhtiöistä on kiinalainen RichGo Technology, jolla on siis yksinoikeus valmistaa Nokian nimellä kuulokkeita. Yhtiö on nyt esitellyt kuulokkeet kulkevat nimellä Nokia Essential True Wireless Earphones E3511.
Kuulokkeiden paino on miellyttävän kevyt, applemaisista sangoista huolimatta: yhden kuulokkeen painoksi ilmoitetaan 4 grammaa ja latauskotelokin painaa vain 40 grammaa. Kuulokkeet ovat IP44-luokitellut (lue mitä IP-luokitukset tarkoittavat) ja käyttävät Bluetooth 5.2 -yhteyttä.

Nokia E3511


Hinnat ja saatavuus eivät ole vielä tiedossa, mutta RichGon Nokian brändillä varustettuja kuulokkeita on tähän saakka myyty lähinnä Aasiassa ja on epäselvää näkyykö kuulokkeita Suomessa koskaan. Tuotejulkistuksen lehdistötiedote löytyy täältä.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 16. syyskuuta, 2021 14:26
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Petteri Pyyny bio
Tägit
kuulokkeet Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud