Sony esitteli virallisesti PlayStation 5:n käyttöliittymää videolla

Sony esitteli virallisesti PlayStation 5:n käyttöliittymää videolla
Sony on nyt virallisesti esitellyt tulevan pelikonsolin käyttökokemusta YouTubessa. Yhtiö julkaisi tänään videon, jossa reilussa 10 minuutissa esitellään PlayStation 5:n käyttöliittymän tärkeimmät ominaisuudet.

Videoesittelyssä Sonyn työntekijät käyvät läpi uuden konsolin käyttölogiikkaa, johon kuuluu olennaisena osana nk. Control Center eli pelinaikainen toimintakeskus sekä sen sisältämät kortit, joined joukossa on mm. aktiviteetteja.Lisäksi esitteillä ovat moninpeliominaisuudet, johon kuuluu integroitu pelaajien välinen kommunikointi, sekä tietysti itse kotinäkymä, joka muistuttaa kovasti Sonyn aiempien konsolien näkymiä.

Käyttöliitymä mahdollistaa esimerkiksi pelitutoriaalien tai kaverin pelin katsomisen pienessä ikkunassa samalla kun itse pelaa.

Koko käyttökokemus on suunnattu erityisesti 4K-näytöille, joilla komeasta näkymästä saa kaiken irti. Pidemmittä puheitta tässä ite video:Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 15. lokakuuta, 2020 18:09
Tägit
PS5 Sony Playstation 5
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud