Minecraftin grafiikat uudistuvat – Säteenjäljitysteknologia tuo mukanaan realistisemman valaistuksen

Minecraftin grafiikat uudistuvat – Säteenjäljitysteknologia tuo mukanaan realistisemman valaistuksen
Minecraftin suola on sen karkeassa pikseligrafiikassa, mutta se ei estä sitä kulkemassa grafiikkateknologian aallonharjalla. Mojang Studios aikoo nimittäin julkaista huhtikuun 16. päivänä Minecraftin tutusta yksinpelistä säteenjäljitysteknologiaa hyödyntävän version.

Peliä on kehitetty pitkään Nvidian kanssa, mutta nyt graafisesti aiempaa realistisempi Minecraft alkaa olla valmis pelaajien beta-käyttöön. Pelissä hyödynnetään valon laskennallista simulointia eri materiaaleissa heijastusten, valaistuksen ja varjojen kanssa. Peliin sisältyy myös säteenjäljityksen hyötyjä demoavia uusia maailmoja, kuten Aquatic Adventure, Imagination Island ja Neon District.Vaikka grafiikoissa pyritään aiempaa enemmän realistisempaan ilmeeseen, ei pelin pikselimäinen ote ole häviämässä mihinkään.

Säteenjäljitys julkaistaan Minecraftin Windows 10 -peliin. Lienee vain ajan kysymys koska ominaisuus löytyy myös Xbox-pelistä, sillä Xbox Series X tulee sisältämään myös tuen säteenjäljitykselle.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. huhtikuuta, 2020 18:11
Tägit
NVIDIA GeForce RTX 2080 NVIDIA GeForce RTX 2070 Nvidia GeForce RTX 2060 NVIDIA Mojang Windows 10 Minecraft säteenjäljitys
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud