Korona iskee pelaajiin – Sony hidastaa PS4-pelien latausnopeuksia

Korona iskee pelaajiin – Sony hidastaa PS4-pelien latausnopeuksia
Eurooppalainen verkkoinfrastuktuuri on nyt kovilla etätöiden ja lisääntyneen videokatselun takia. Nettivideopalvelut ovat ilmoittaneet jo toimenpiteistä, joilla ne pyrkivät omalta osaltaan vähentämään infran kuormitusta. Muun muassa Netflix, YouTube, Facebook ja Disney ovat kertoneet laskevansa videoiden laatua kuormituksen vähentämiseksi.

Japanilainen elektroniikkyhtiö Sony on niin ikään osallistumassa talkoisiin. Esimerkiksi PlayStation-pelien latauksia aiotaan hidastaa jotta verkon kapasiteettia säästyisi muuhun käyttöön. Sony kuitenkin lupaa, että moninpelaamisen osalta yhteysnopeudet tulevat olemaan tarpeeksi hyvät jatkossakin. Sony ei kertonut miten paljon latausnopeuksia hidastetaan tai kuinka pitkän aikaa latausten keinotekoinen hidastaminen on voimassa.Microsoft saattaa seurata Sonya hyvinkin pian, joten hidastettuihin latusnopeuksiin kannatta varautua vaikka omistaisit Xboxin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. maaliskuuta, 2020 18:24
Tägit
koronavirus Sony PlayStation 4 Pro Sony PlayStation 4 Sony
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud