PlayStation 5 jättää vuoden suurimmat messut välistä

PlayStation 5 jättää vuoden suurimmat messut välistä
Vuodesta 2020 on kehkeytymässä jälleen kova konsolivuosi, kun sekä Microsoft että Sony tuovat myyntiin omat seuraavan sukupolven laitteet. Voisi kuvitella, että tämän vuoden E3-messuilla kävisi kova kuhina. Messuilla voi tapahtua paljonkin tänä vuonna, mutta Sony ei tule ottamaan siihen osaa.

Sony jätti E3-messut välistä viime vuonna ja yhtiö aikoo toistaa temppunsa tänäkin vuonna, vaikka PlayStation 5:n julkaisu onkin yksi tämän vuoden kovimmista peliuutisista. Sonyn mukaan yhtiö arvostaa messuja järjestävää organisaatiota, mutta messujen tämän vuoden visio ei sovi sen agendaan. Tästä syystä Sony on päättänyt ottaa osaa useisiin kulutuselektroniikkamessuihin, joissa uutta konsolia tullaan varmasti markkinoimaan.Jää nähtäväksi kuinka paljon konsoliuutisia vuoden suurimmasta videopelitapahtumasta lopulta tulee. Microsoft on kuitenkin jo esitellyt konsolinsa päällisin puolin, joten uutta kerrottavaa löytyy lähinnä yksityiskohtien ja demojen muodossa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. tammikuuta, 2020 5:57
Tägit
E3 E3 2019 E3 2020 Sony Playstation 5 Sony
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud