Tätä on odotettu jo vuoden verran – Microsoft julkaisee vihdoin uudistuneen Edgen

Tätä on odotettu jo vuoden verran – Microsoft julkaisee vihdoin uudistuneen Edgen
Sininen E-logo korvautuu sinivihreällä aallolla tammikuun 15. päivänä. Tuolloin Microsoft julkaisee Edge-verkkoselaimestaan uuden version, jossa taustatekniikka on vaihdettu Googlen Chromestakin tuttuun Chromiumiin.

Uudistunut Chromium-pohjainen Microsoft Edge tulee tammikuun puolessa välissä Windows 10:lle, Windows 7:lle, Windows 8:lle ja macOS:lle. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan selaimen release candidate -versiota jo nyt lataamalla ohjelmiston Microsoftin testisivulta. Edgen beta julkaistiin elokuussa, jolloin ohjelman luvattiin olevan valmis vuoden 2020 alussa.Selaimeen on mahdollista asentaa muille selaimille alun perin kehitettyjä laajennoksia, mutta sen lisäksi Microsoft on lisännyt siihen omiakin erityisominaisuuksia. Esimerkiksi yrityskäyttäjiä kiinnostanee mahdollisuus hakea työtovereiden yhteystietoja suoraan selaimen osoiterivin kautta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. marraskuuta, 2019 5:58
Tägit
Chromium Microsoft Edge selain Microsoft Google Chrome Internet Explorer
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud