Microsoft aloittaa xCloud-suoratoistopalvelun testauksen syksyllä

Microsoft aloittaa xCloud-suoratoistopalvelun testauksen syksyllä
Microsoft on kehittänyt jo vuosien ajan pelien suoratoistoa, mutta viime vuoden lopusta lähtien sen kehitys on ollut hyvin julkista. E3-messuilla Microsoft oli vihdoin valmis kertomaan kaupallistettavan palvelun yksityiskohdista.

Suoratoistopalvelua varten Microsoft on kehittänyt kustomoituja palvelinratkaisuja, joiden ansiosta ohjelmistojätti lupaa pystyä striimaamaan kaikkia Xbox-pelejä. Työnimen xCloud alla kehitettävä palvelu tulee julkiseen testaukseen tämän vuoden lokakuussa, minkä jälkeen pelaajat voivat pelata omistamiaan Xbox-pelejä sekä Game Passin kautta saatavilla olevia pelejä suoratoistona.Microsoft aikoo tukea laajaa laitekantaa, joten oletettavasti suoratoistettavat pelit tulevat toimimaan myös esimerkiksi mobiilissa. Palvelun hinnastosta ja varsinaisen julkaisun ajankohdasta ei vielä puhuttu halaistua sanaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. kesäkuuta, 2019 10:05
Tägit
suoratoisto Xbox Project xCloud Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud