AfterDawnin palveluissa oli tänään katkos klo 11-14, tietokantapalvelimemme kaatui

AfterDawnin palveluissa oli tänään katkos klo 11-14, tietokantapalvelimemme kaatui
AfterDawnin kaikissa palveluissa oli tänään laaja käyttökatko joka alkoi noin kello 11:00 ja saatiin lopullisesti korjattua noin klo 14:00 maissa. Tietokantapalvelimemme oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä kaatunut.

Tietokannan saimme pystyyn noin klo 12:30, mutta pari valtavaa tietokantataulua oli samalla "hajonnut" ja niiden korjauksessa kesti reilun tunnin ajan. Nyt palvelut ovat taas käytössä.Vika koski kaikkia palveluitamme, eli mm. AfterDawnia, Puhelinvertailua, HIGH.FI'ta, download.fi:tä sekä hardware.fi:tä.

Pahoittelemme viasta aiheutunutta vaivaa.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 21. toukokuuta, 2019 16:00
Tägit
AfterDawn
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy