AfterDawn logo

Twitch paransi videoiden latausominaisuuksia

Matti Robinson Matti Robinson

Suoratoistopalvelu Twitch esitteli syyskuun TwitchCon-tapahtumassa Uploads-ominaisuuden avoimen beetan ja kehitystä on tapahtunut sen verran, että yhtiö on päättänyt julkaista päivityksen ominaisuuteen.

Twitch on tuonut offline-videoiden lataamiseen muutamia olennaisia uudistuksia, kuten tuen useammille videoformaateille (ml. H264-pakatut mov-, avi- ja flv-tiedostot), paremman tägituen (pidemmille pelinimille) ja automaattisen kielivalinnan. Lisäksi Twitch on tuomassa jatkossa kuvauksien formatoinnin, joten jatkossa kuvauksiin voi lisätä mm. formatoituja linkkejä sekä kursivoituja tekstejä.

Tietysti päivityksessä on tehty myös paljon pienempiä korjauksia, jotka eivät välttämättä näy suoraan käyttäjälle, mutta parantavat muun muassa toiminnon luotettavuutta.

Twitchiä on ensisijaisesti pidetty pelivideoiden suoratoistoalustana, jollaisena se kasvatti suosiotaan, mutta YouTuben alettua tosissaan kilpailemaan Twitchiä vastaan on myös Twitch ottanut tilanteen vakavemmin ja tästä hyvänä osoituksena juuri offline-videoiden lataaminen palveluun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT