Twitter suunnittelee oman videopalvelun perustamista

Twitter suunnittelee oman videopalvelun perustamista
Twitter haluaisi osansa videopalveluiden kasvavasta suosiosta ja yhtiössä suunnitellaankin oman videopalvelun perustamista, kertoo All Things Digital omiin lähteisiinsä perustuen. Twitter pyrkii muuntautumaan pelkästä pikaisten viestien välityspalvelusta yleisemmäksi alustaksi viesteille, kuville ja videolle.

All Things Digital huomioi, että videopalveluksi muuntauminen tekisi Twitteristä nykyistä houkuttelemman alustan mainostajille. Suositulla palvelulla on ollut ongemia muuttaa suurta käyttäjämääräänsä järkeväksi liiketoiminnaksi. "Oman videojulkaisualustan omistaninen olisi hyväksi sivuston liiketoiminnalle", arvioi AllThingsD. "Yksi lähteistämme on sitä mieltä, että oma videotoistin olisi tehokas keino parannella yhtiön nykyisiä mainostuotteita", sivusto kirjoittaa.Twitterin uudesta videopalvelusta kärsisivät lähinnä alan nykyiset isoimmat toimijat kun Youtube sekä pienemmissä määrin Vimeo.

Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 10. lokakuuta, 2012 18:37
Tägit
Twitter
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud