AfterDawn logo

MSI:n käsikonsoli tulossa Suomessa myyntiin huhtikuun puolivälissä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

MSI lähti tammikuussa mukaan käsikonsolien kilpailuun julkaisemalla Intelin suorittimeen pohjautuvan Claw A1M -pelilaitteensa.

Kärkimallista löytyy Intel Core Ultra 7 155H -suoritin, mutta tarjolla on myös Core Ultra 5 135H -suorittimen omaava malli. Sisäistä tallennustilaa on 512 gigatavua tai yksi teratavua, kun taas RAMia on 16 gigatavun edestä.

Pelilaitteen näyttö on 7-tuumainen. Se toimii Full HD -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Näytön kummallakin puolen on erilaisia painikkeita ja hall-effect -ohjaussauvat.

Käyttöjärjestelmän osalta käytössä on Windows 11, joka sisältää MSI Center M -käyttöliittymän tärkeimpien ominaisuuksien ja asetusten hallintaan. Windows-pelien lisäksi laitteella voi helposti pelata myös Android-pelejä MSI App Playerin kautta.

Laite ei vielä toistaiseksi ole saatavilla, mutta pian tähän on luvassa muutos. Suomessa jälleenmyyjistä Gigantti on lisännyt Claw A1M:n valikoimiinsa ja kertoo laitteen saapuvan varastoon 16.4.


512 gigatavun ja Core Ultra 5 135H -suorittimen malli maksaa 849 euroa, kun teratavusta ja Core Ultra 7 155H -suorittimesta saa maksaa 999 euroa. Julkaisun yhteydessä puhuttiin kolmesta mallista, mutta nähtävästi ainakaan heti sitä kolmatta ei ole luvassa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki