AfterDawn logo

Google haun etusivu saattaa kokea muutoksen - Discover-näkymä testissä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Google Discovery -näkymä on tuttu Android-puhelimien kotinäytöiltä ja Chrome-selaimen mobiiliversiosta. Tähän asti Google Haun etusivu selaimella on ollut hyvin yksinkertainen, mutta nyt Google on mahdollisesti tuomassa Discoveryn myös selaimen haun etusivulle.

MSPoweruser -sivusto kertoo testistä, jossa Google on lisännyt hakupalkin alapuolelle Discover-näkymän. Tämä näkymä näyttää käyttäjän toimiin ja kiinnostuksiin perustuvaa sisältöä, jota voivat olla uutiset tai vaikkapa YouTube-videot.

Kuvakaappauksen mukaan tarjolla on myös säätiedot, urheilutulos ja pörssitietoja.

Google Haun etusivu jossa näkyy uutisia Google Discover -näkymässä

Google Discover -näkymä Google Haun etusivulla. Kuva: MSPoweruser.


Google on vahvistanut testin The Vergelle, kertoen kyseessä olevan testistä, joka näkyy osalle käyttäjistä Intiassa.

Muutos olisi merkittävä uutisten tarjoamisen kohdalla, sillä google.com on maailman vierailluin verkkosivusto. Hiljattain Suomessa hakukonejätin toisen uutispalvelun kohdalla tapahtui muutos, kun Google avasi News -uutispalvelunsa Suomessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki