AfterDawn logo

Linnunradan käsikirja liftareille -tekstiseikkailun uusittu selainversio nyt tarjolla BBC:n sivuilla

Juha Tuppi Juha Tuppi
1 kommentti

Klassinen hermojaraastavan haastava tekstiseikkailupeli on nyt päivitetty käyttöliittymältään myös kosketusnäytöille sopivammaksi.

BBC on julkaissut sivuillaan aiemmasta Flash-versiosta HTML5:een päivitetyn selainversion Linnunradan käsikirja liftareille -tekstiseikkailusta sen 30-vuotismerkkipäivän kunniaksi. Sivut tarjoavat myös mahdollisuudet pelin tallennukseen toistuvista äkkikuolemista johtuvan mielipahan ja hermojenkiristyksen ehkäisemiseksi sekä onnistumisista twiittaamiseen, mutta toiminnot vaativat kirjautumisen sivustolle. Varoituksen sana lienee myös paikallaan: peli saattaa päättää twiitata itsekin pelaajan suorituksista. BBC ei ota vastuuta pelin twiittausten sisällöstä.

Harmittavasti pelin älypuhelinversiosta vastaava tiimi on BBC:n sivuston mukaan lähtenyt lounaalle pari vuotta sitten, mutta heitä odotetaan palaavaksi pian. Panikoimista ei suositella, ellei kyse ole elämästä tai kuolemasta, missä tapauksessa panikoiminen on sallittua.


Selainversio pelistä löytyy kuitenkin täältä.

1 KOMMENTTI

tthuhta1/1

Mulla oli aikoinaan tämä Commodore 64:lle. Jotenkin sain sen pelattua läpi. Hauska seikkailuhan se oli. Pitääkin kokeilla uudestaan!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT