AfterDawn logo

Asuksen Transformer Book Triossa on kaksi käyttöjärjestelmää ja suoritinta – kolme käyttötapaa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Asukselta ei tunnu ideat tai laitteet loppuvan. Edellisten Computex-julkistusten lisäksi yhtiöltä nähtiin Windows 8:lla ja Android Jelly Beanillä varustettu three-in-one-tietokone, jota voidaan käyttää niin taulutietokoneena, kannettavana tai työpöytäkoneena.

Erikoisuudet eivät rajoitu pelkästään käyttötapoihin ja käyttöjärjestelmiin, sillä laitteesta löytyy myös kaksi Intel-suoritinta: Core i5-4500U ja Atom Z2580.

11,6-tuumaisellä Full HD -näytöllä varustettua Transformer Book Trion tablet-tilan käyttöjärjestelmä on Android, josta voi vaihtaa nopeasti Windows 8:aan kytkemällä tablet näppäimistötelakkaan ja painamalla siitä löytyvää käyttöjärjestelmän vaihtoon tarkoitettua näppäintä. Tablet-tilassa laite hyödyntää Atom-prosessoria ja Windows 8:aa käytettäessä laite vaihtaa prosessoria Haswell-arkkitehtuuriin perustuvaan i5-4500U:hun.

Kuva: Engadget

1 KOMMENTTI

kranaatti1/1

Android ja win 8? Mitä parhain yhdistelmä ja tuo 3 in 1, tuon kun sais nii olisin niin onnellinen

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT