AfterDawn logo

Zotac julkaisee GeForce GTX 680:n 2 GHz:n kellotaajuudella

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Zotac on kertonut, että se kehittää parhaillaan räätälöityä GeForce GTX 680 -näytönohjainta. Zotacin mallissa grafiikkaprosessorin kellotaajuus on korotettu kahteen gigahertsiin, referenssimallissa taajuus on 1006 megahertsiä.

Yhtiö lupasi ohjaimen olevan valmis huhtikuun puolessa välissä. Varsin houkuttelevalta vaikuttava paketti ei kuitenkaan välttämättä tule myyntiin maailmanlaajuisesti, sillä Zotacilla on ollut "paha tapa" julkaista kiinnostavimmat mallit vain Kiinassa.

Tom's Hardware julkaisi eilen artikkelin, jossa GeForce GTX 680:n suorituskykyä on tarkasteltu lähemmin. Testien perusteella se on maailman nopein (yhden GPU:n) näytönohjain -- tehonkulutus on saatu tästä huolimatta pysymään matalana.

2 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/2

2 gigahertsiä? No johan on! Mikäs on tämän hetken ennätys erikoisjäähyillä?
Ehkä tämä tulee valmiilla kaukalolla ja pullollisella nestemäistä typpeä ;-)
No huhtikuuhun ei ole pitkää aikaa, saattaapa jopa tulla ulos huhtikuun 1 päivä, jos en ihan väärin arvaa.

Jeva2/2

Veikkaisin kyllä tuota huhtikuun 1.
Mitä Murosta luin, niin ennätys NESTEMÄISELLÄ typellä parhaillaan vähän vahaa 1850MHz.
Hienosti kyllä kellottuu tuo uusi tulokas!
Himottaisi vaihtaa 6850CF setti tuohon..

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT