AfterDawn logo

Samsung tuo Galaxy S II:lle isomman akun ja Galaxy-tableteille Bluetooth-näppäimistön

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Samsung kertoi tänään tuovansa markkinoille uusia lisävarusteita Galaxy-malliston älypuhelimille ja tableteille.

Yhtiö kertoi tuovansa suurta suosiota nauttivalle Galaxy S II -älypuhelimelle uuden akun, joka parantaa laitteen käyttöaikaa merkittävästi. Uuteen lisävarusteakkuun mahtuu sähkövarausta 2000 milliampeerituntia, kun vakioakku on kooltaan 1650 mAh. Tehoakkua mustalla takakannella on saatavana heti 29 euron hintaan. Valkoinen malli tulee myyntiin myöhemmin.

Galaxy Tab 8.9:lle ja 10.1:lle tulee Bluetooth-näppäimistöllä varustettu suojakotelo. Näppäimistö tunnistaa tabletin automaattisesti ja sen luvataan helpottavan erityisesti niiden arkea, jotka kirjoittavat paljon tableteillaan. Näppäimistöön on mahdollista liittää myös hiiri. Kotelon suositushinta on 149 euroa.

Tablettikaksikolle tuodaan myös kaksi telakointiasemaa. Näistä ensimmäinen sisältää ääkköisillä varustetun näppäimistön ja sen hinta on 79 euroa. Toinen vaaka-asentotelakoinnin mahdollistavassa laitteessa ei ole näppäimistöä, mutta sellaisen voi halutessaan liittää sen USB-paikkaan. Telakasta löytyy lisäksi HDMI-liitäntä ja 3,5 mm:n kuulokeliitännät. Aseman hinta on 49 euroa.


Samsung kertoi tuovansa myyntiin myös kynää muistuttavan Bluetooth 3.0 -kuulokkeen (59 euroa) sekä USB- ja HDMI-sovittimet (39 euroa).


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT