AfterDawn logo

Skinny mahdollistaa multimediasisällön myymisen PSN:ssä

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

Sonyn PSN-verkkopalvelun valikoimista voi pian löytää kaikennäköistä sisältöä, sillä Sony esitteli viime viikolla Game Developers Conference -tapahtumassa uutta Skinny-työkalupakettia, jolla saa multimediasisältöä, kuten videoita, kuvia ja audiota PSN-myyntiin kelpaavaan muotoon.

Tietokoneille toimiva Skinny mahdollistaa web-sivustoja muistuttavien kokonaisuuksien luonnin halutusta sisällöstä. Sonyn mukaan ohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja toimivan paketin saa Sonyn mukaan aikaiseksi yhdessä työpäivässä.

Ensisijaisesti Skinny on tarkoitettu pelaamiseen liittyvään sisällön (esim. strategiaoppaat, kartat, ohjekirjat, opetusvideot ja sarjakuvat) luontiin, mutta työkalu mahdollistaa mm. e-kirjojen ja TV-sarjojen siirtämisen PSN-palveluun. Kaikki sisältö on kuitenkin hyväksytettävä Sonyn kautta, joten todennäköisesti esim. aikuisviihdesisältöä tai Xbox 360:n ylivertaisuutta tukevaa sisältöä ei saa Skinnyn avulla PSN-jakeluun.


Sisällön mahdollisesta hinnoittelusta ei ole toistaiseksi kerrottu mitään, joten täysin ilmaisen sisällön jakelun mahdollisuudesta ei ole tietoa.

Skinnyn avulla on mahdollista luoda sekä PlayStation 3- että PSP-pelikonsoleilla toimivaa sisältöä.

2 KOMMENTTIA

McTre1/2

loistavaa!

lagmaster2/2

Aikuisviihdesisältöä tai Xbox 360:n ylivertaisuutta sisältävää sisältöä saa katosttua ja luettua ps3 nettiselaimen avulla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT