Xiaomi ja Suomen Palloliitto aloittivat yhteistyön

Xiaomi ja Suomen Palloliitto aloittivat yhteistyön
Älypuhelimista ja muista kodin älylaitteista tunnettu elektroniikkajätti Xiaomi ja Suomen Palloliitto aloittavat yhteistyön. Xiaomin kerrotaan olevan Palloliiton yksi merkittävimmistä yhteistyökumppaneista.

Xiaomi toimii alle 12-vuotiaiden junioreiden peleissä Vihreän kortin yhteistyökumppanina, ja näin yhteistyö jalkautuu maajoukkueiden otteluiden lisäksi näkyvästi ruohonjuuritasolle. Reilua peliä heijastavaa vihreää korttia on jaettu jo 90-luvun puolivälistä lähtien.
Xiaomi on kasvanut viime vuosina erittäin nopeasti ja yhtiöstä tuli juuri maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja. Suomalainen jalkapallo, erityisesti miesten maajoukkue Huuhkajat ja naisten maajoukkue Helmarit, on ollut myös kovassa nosteessa.

"Xiaomin keskeisenä ajatuksena on kehittää innovatiivisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä teknologian parissa. Palloliitto puolestaan haluaa tarjota jalkapalloa ja yhteisiä elämyksiä koko ajan kasvavalle harrastaja- ja kannattajajoukolle. Meillä on paljon saavutettavaa yhdessä", Xiaomin Suomen markkinointipäällikkö Maria Mankinen sanoo.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 27. tammikuuta, 2021 13:22
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Janne Yli-Korhonen bio
Tägit
Xiaomi jalkapallo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • mjk

    Suomen palloliitto myyty kiinalle..

    Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

    27.1.2021 16:48 #1

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud