Teslat oppivat puhumaan? Uusi toiminto tulossa

Teslat oppivat puhumaan? Uusi toiminto tulossa
Uudempiin Tesloihin on tulossa hyödyllinen, mutta potentiaalisesti myös paljon huumoriarvoa sisältävä uusi toiminto. Teslan kuljettajan luvataan nimittäin pystyvän puhumaan auton välityksellä jalankulkijoille.

Euroopassa linjattiin menneenä kesänä, että hitaasti kulkevien sähköautojen tulee ilmoittaa läsnäolostaan keinotekoisen äänen avulla. Teslan tulkinta tähän näyttäisi olevan suoran puheyhteyden avaaminen autolijan ja jalankulkijan välillä. Elon Muskin twiittaamassa videossa nähdään kuinka hitaasti kulkeva Tesla kajauttaa ympäristöönsä ennakkoon tallennetun äänen ajaessaan ohi.Tällä haavaa ei ole täysin selvää, että saavatko ajajat itse ladata mp3-äänitiedostoja autoihinsa, tuleeko autoihin Teslan omat äänet vai voisiko kuljettaja jopa suoraan puhua mikrofoniin peruuttaessaan parkkipaikalla.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. tammikuuta, 2020 6:08
Tägit
Tesla Model Y Tesla Model X Tesla Model S sähköauto Tesla Model 3 Tesla
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud