YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa alapeukkua. Rima ei siis ollut turhan korkealla tänä vuonna.

Tämän vuoden Rewind-videolla YouTube muistelee eri kategorioiden tykätyimpiä tai katsotuimpia videoita. Varsinaisten tubettajien tuottamien sisältöjen lisäksi Rewind-videolla käydään läpi suosituimmat meikkaus-, musiikki- ja pelivideot. YouTube nostaa myös jalustalle joitain käsin valittuja nimiä, joilla halutaan korostaa palvelun yhteisöllistä luonnetta.
Alla on soittolistat Suomen trendaavimmeista videoista ja musiikkivideoista.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. joulukuuta, 2019 16:51
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
YouTube YouTube Rewind nettivideo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud