Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen

Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, että auton muotoilussa on käytyetty kirvestä.

Tesla Cybertruck tuli heti ennakkotilavaksi, mutta tuotantolinjoilta niitä alkaa tulla pihalle vasta vuoden 2021 lopulla. Muotoilultaan valtavirrasta reippaasti poikkeavaa autoa tarjotaan kolmena eri varianttina: yhdellä, kahdella tai kolmella moottorilla varustettuna. Autot eroavat toisistaan suorituskyvyssä (kiihdytys 0-96,6 km/h on mallista riippuen 2,9-6,5 sekuntia), kantamassa (402, 483 tai 805 km) ja vetokyvyssä (3 175-6 350 kilogrammaa).Autojen ilmoitetut hinnat vaihtelevat 39 900-69 900 dollarin välillä. Tehokkaimman mallin valmistus alkaa vasta vuoden 2022 lopulla.

Autoa markkinoidaan niin kaupunkiajoon kuin offroad-käyttöön. Teslan mukaan auton lasit ovat äärimmäisen kestäviä, vaikka julkistustilaisuudessa lasit menivät demossa helponlaisesti rikki (alla oleva video)Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. marraskuuta, 2019 10:10
Tägit
Tesla Tesla Cybertruck
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud